Кількість
|
Вартість
|
||
|
Компанія Grossman вже понад 7 років займається виробництвом ножів для кухні та спеціалізованих клинків. Модель Grossman 50 С передбачена для різання сиру і інших в'язких продуктів.
Напевно кожен стикався з проблемою нарізки твердого сиру, коли продукт липне до клинку і втрачає апетитний зовнішній вигляд. Модель 50 С повністю враховує ці труднощі і робить роботу максимально зручною і практичною. Своєрідна форма клинка, прорізи на лезі і заокруглена ріжуча кромка дозволяють нарізати будь-які в'язкі продукти.
Клинок виготовлений з якісної сталі 5Cr15MoV. Збалансований склад та введення легуючих добавок у вигляді молібдену і ванадію робить матеріал стійким до корозії, міцним і зносостійким. А якісна заводська заточка забезпечує якісне проникнення. Прорізи на клинку створюють повітряні кишені, які запобігають прилипанню клинка до продукту. Зубчики на кінці клинка допомагають в акуратній сервіровці. Геометрія клинка зручна також і при звичайних обробних роботах. Поверхня леза сатинована, за рахунок чого його поверхня матова, на ній не помітні сліди пальців, сонячні відблиски і дрібні подряпини. Висока твердість до 57 HRC гарантує тривале підтримання гостроти ріжучої кромки.
Рукоять ножа сирного Grossman 50 С виконана накладками з деревини. Матеріал оброблений антисептиками і гідрофобізаторами щоб уникнути псування від впливу вологи і шкідників. Форма рукояті розроблена з урахуванням антропометричних характеристик долоні, яка максимально зручна при тривалому використанні. Конструкційно ніж виконаний як фуллтанг, тобто клинок і хвостовик виконані з єдиної сталевої заготовки. Це найбільш міцна і надійна конструкція. Щоб уникнути зіткнення продуктів і матеріалу клинка передбачений широкий больстер.